Rólunk

Kik vagyunk?

Budapest és Milánó után végre megtaláltam itt Tropeán mire mindig is vágytam… nyugalmat, csendet csodálatos vidéket mediterrán hangulatot, a kristálytiszta tengert, pálmafákat és a naplementében a Stromboli lenyűgöző látványát! Igazi délolasz vidéki életet. Itt minden olyan, mintha megállt volna az idő körülöttünk.
Ez az oldal segít eligazodni mindenkinek szállás ajánlatról, kirándulásokról, a szépséges tájról, mindenről egy álom nyaraláshoz.
Sok minden szerepel tarsolyomban, széleskörű szolgáltatásokkal várom a kedves nyaralni vágyókat. Hotel, üdülőfalu, apartman, rezidencia, transzfer, esküvők szervezése, repülőjegy foglalás, szervezett utazás autóbusszal, személyre szabott programok, ingatlanok, hajók és csónakok értékesítése.
Teljes körű információval rendelkezem, mivel itt élek. Helyi ismereteim révén mindig tudok egy jó tippet, hogyan töltsd a nyaralásod minél jobban, itt nálunk Calabrián.
Mindes kedves vendégem helyi asszisztenciában részesül, személyesen ellenőrzöm a minőségi szállásokat!
Tehát a mottóm: Várunk a Paradicsomban!
“A fényt a világot csak azok a népek ismerik igazán, melyeknek tengert adott a sorsuk. A tenger a másik haza, a végtelen.”

/Márai Sándor/

Bence Éva

Calabria

Calabria

Calabriát egyik oldalról a kristálytiszta Tirren-tenger, a másik oldalról az ugyancsak szép Jón-tenger öleli, tehát két tengerrel is rendelkezünk. Olaszország déli részén, pontosabban a csizma lábfejénél található tartományról van szó, melyet a Messinai szoros választ el Szicíliától. A tengerpart 741 km arany homok, amit helyenként apró kavics borit. A Costa Degli Dei, azaz az Istenek partja és a tenger smaragd zöld színe szinte megegyezik a karibi vidékkel. Partjaihoz közel vannak a meredek sziklák és ez a egész lélegzetállító egységet alkot. Települései, óvárosai rendszerint hegyre, dombokra, de mindenképp magaslatokra épültek.
Ki idelátogat Calabriára, annak Tropea kötelező elem. A város tengerparton magasodó sziklára épült, és ennek megfelelően egyes belvárosi hotelek, apartmanok, B&B-k gyönyörű panorámával rendelkeznek. A Szent Eufemia öböl 80-100 méterre húzódik a város alatt.
Calabrián mediterrán szubtrópusi klíma van, a nyár hosszú es forró. Itt a leghosszabb a napsütéses órák száma, már májustól egészen október végéig lehet fürdeni, bár a tél is igen meleg, nem ritka decemberben a 20 fok.
Mitikus Calabria. Van egy szeglete a világnak, amely egészen különleges atmoszférával bír, mintha csak a mítoszok földjén teremnének a semmiből. Ősi misztikus történetek, Istenek, szörnyek, héroszok, világában. Itt még a nap is úgy nyugszik le a füstölgő Stromboli mögött a tengerben, mintha Heliosz tüzes szekerét az istenség szárnyas paripái repítenék a habok közé.

Kapcsolat

Kérdésed van? Hívj fel telefonon:+36 30 278 9582
vagy küldj egy üzenetet!

Bence Éva